Dobra wiadomość! Niewykorzystane GB z obecnego planu przechodzą na nowy po zmianie.
Dodamy je do nowego planu, więc żadne opłacone dane nie przepadną.
Twoja opinia pomaga nam ulepszać FAQ
Używamy plików cookie, żeby strona działała i była dopasowana do Ciebie. Zobacz naszą Politykę plików cookie.